ÚJRATERVEZÉS-

konyv-workshop-cover

Szeretem a magányos utazásokat (…), mert ilyenkor emlékeim is velem utaznak, néha bent a kocsiban, de néha kint a mezők fölött, árnyékos erdőkben vagy a pocsolyák csillogásában, ahol egy-egy gólya tart őrséget olyan katonás tartásban, hogy csak az őrbódé hiányzik mellőle és a szuronyos puska a válláról.”
(Fekete István)

Honnan jöttünk, merre tartunk? Kivel utazunk? Mikor érkezünk meg? Az élet maga az utazás, nem pedig az úti cél. Van eleje, közepe és vége. Az életünk nem csak megtörténik, hanem megköveteli a részvételünket is!
Az életünk a belső megfigyelés és az elmélyülés folyamatáról szól. Arról, hogy hogyan ismerjük és ébresszük fel a bennünk zajló folytonos változásokat. Utazásunknak az a célja, hogy növeljük a tudatosságunkat és nyitott szívvel ügyeljünk a bennünk lévő változásokra. Igyekezzünk békét kötni és elfogadni önmagunkat. Ha ez sikerül, képesek leszünk elfogadni másokat, együtt érezni másokkal, és egy nagy IGEN-t mondani az életünkre.
Egyéni utazás az a folyamat, amely hatással lesz saját és a körülötted lévők életére. Ha minden ember tudatosan élné az életét, akkor a világ magától megváltozna, nem lenne szükség “Békés harcosokra” sem.

A belső lényünk megtapasztalásához nincs különösebb útmutató. Különböző módon kezelhetjük az élet kihívásait, következetlenségeit, problémáinkat és félelmeinket. Létrehozhatunk magunk köré egy úgynevezett „biztonságos kényelmi “zónát, de segítségül hívhatjuk a belső védelmező részünket is.
A belső lényünk megtalálásához és megtapasztalásához elsősorban arra fontos visszaemlékeznünk, hogy honnan jövünk, kik is vagyunk a saját tudatunk dimenzióján belül. Az egyik kérdés az, hogy mennyire tudjuk tudatosan élni az életünket, hogy tudjuk-e száz százalékban vállalni tetteinkért a felelősséget a mindennapokban. A másik kérdés az, hogy belülről éljük-e az életünket, és eszerint reagálunk a külső világra, vagy megpróbálunk egyensúlyt teremteni a külső és belső világunk között. Vagy olyannyira tudatosak vagyunk, hogy elengedjük a kontrollt, a félelmet, és bizalommal fordulunk az Univerzumhoz. Megbízunk az erejében és megengedjük, hogy maguktól menjenek a dolgok.

Az ÚJRATERVEZÉS workshop – képzés indul: 2017 02.10.

Jelentkezés: http://info@carlagalli.com