CSALÁDÁLLÍTÁS-workshop

User comments

User comments

2 napos Önismereti workshop és családállítás.

Az életünk játszmáit éljünk nap mint nap anélkül, hogy észre vennénk azt. Keressünk önmagunkat, az élet értelmét, leggyakrabban magunkon kívül keressünk a megoldásokat, ki-ki saját meggyőződése és hite szerint.

Ez a program egy komplex tematikájú egész napos workshop, amely a családból hozott tapasztalatokkal, tanultakkal, a családi rendszerrel foglalkozik.

Mindent, ami életünkre alapvető hatással van, családunkból hozunk. Szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk meg, hogyan is éljük az életünket.

Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz, felmenőinkhez illetve leszármazottainkhoz kapcsol minket.

Néhány ízelítő téma, amellyel foglalkozunk:

Mi történik, ha megtagadjuk magunkban családunktól kapott tapasztalatokat?

Hogyan alakul az életünk, ha nem fogadjuk el magunkban szüleink tulajdonságait?

Milyen hatással van mindennapjainkra, ha megtagadjuk szüleinket vagy családtagjainkat?

Hogyan hat életünkre, ha érzéseinket képesek vagyunk szeretetté alakítani és elfogadni a múltat?

Mit tehetünk, hogy változtassunk a bennünk lévő érzéseken?

Ezek nagyon fontos kérdések az önismeret területén. A családállítás módszere pedig képes megmutatni azokat a családban található erőket, melyek úgy irányítják életünket, hogy észre sem vesszük.

Tartson velünk ezen az önismereti felfedező úton és ismerje meg azokat az erőket, amelyek az ön életére is hatással vannak.

Tanulja meg, hogyan tud változást generálni és saját önismeretén keresztül elérni egy harmonikusabb, szeretettel telibb életet.

A Hellinger-féle Családállítással 2003-ban ismerkedtem meg, amikor Bert Hellingerrel személyesen volt szerencsém találkozni. Lenyűgözött módszerének hatékonysága. 

A Hellinger – féle családállítás alapja:

Mindannyiunk élete szoros összefüggésben áll, a bizonyos szabályok szerint működő családi rendszerünkkel. A család és a benne lévő kötelékek egy olyan energetikai rendszert képeznek, melyeknek gyógyító erejük van. Több generáción át visszanyúló gyökereink, melyek a személyiségünket formálják, tudattalanul is befolyásolják viselkedésünket és érzelmi világunkat egyaránt. A megalkotó azon felismeréséből indult ki, mely szerint a különböző élethelyzetekben felmerülő problémák nem minden esetben vezethetőek le egyenesen a saját életünkben zajló eseményekből. A felmenőinkkel láthatatlanul összekötő energiamezőnek köszönhetően, életünkkel meg nem oldott problémákat jeleníthetünk meg, és öntudatlanul vehetünk át sorsokat és feladatokat.

Miért érdemes eljönni a Carla Galli családállítására?

Hatékonyan és gyorsan felszabadít – már egy foglalkozás után megtapasztalja a pozitív változásokat.

 Szeretetteljes és Biztonságos környezetben érzi magát, ez által könnyebben leteszi a “terheit”.

Hihetetlenül gyorsan  rendeződnek a családi viszonyai, javulnak a párkapcsolati gondjai.

A munkahelyi, anyagi területeken is elindulnak a pozitív változások.

Megtalálva a belső erő forrásait, észreveszi, hogy szinte más emberré vált.  

Mi a családállítás menete?

A családállítás számos elemét tekintve egy interaktív előadáshoz hasonlítható leginkább. A csoportban jelenlévők közül kiválasztunk embereket. Ők lesznek a családunk, illetve rendszerünk fontos szereplői, képviselői. A kiválasztás után elhelyezzük és beállítjuk őket a térben. Ezt követően különleges dolog történik: a résztvevők önkéntelenül is megjelenítik a valódi helyzetet és viszonyokat a családban, mindezt a vezető segítségével teszik. Mindeközben a teremben ülők aktív résztvevői a történéseknek, és teljesen felszabadult tudatállapotban képesek megélni a számukra ez idáig ismeretlen lélektani helyzeteket.

A családállítás egyik legnagyobb és legfontosabb értéke, hogy a résztvevők képesek felismerni azokat a rendszereket, amelyek befolyásolják, irányítják az életüket, egészségüket, karrierjüket, a társadalmi és családi kapcsolataikat.

Annak köszönhetően, hogy felismerjük ezeket a rejtélyeket és vállaljuk a felelősséget a tetteinkért, rálelhetünk az erőre, a szeretetre, a kötődésre és az összeszedettségre. Ezek a megtapasztalások pedig új erőt adnak életünkhöz.

Mindazt, amit a családállítás alatti munka közben a rendről és szeretetről megtapasztalunk, maga az élet iskolája.

Elmélyíthetjük a saját lelkünkkel való kapcsolatot, rálelhetünk a saját sorsunkban rejlő erőre és rábízhatjuk magunkat az élet sodródására.

Bármilyen családból származunk, innen kaptunk mindent, amivel az  életünket sikerre vihetjük. Ha ezt elfogadjuk, szabadon áramolhat bennünk mindaz az erő és szeretet, amire szükségünk van, és megtapasztalhatjuk, hogy az élet egyszerűen visz bennünket.Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.

Vélemények:

Kedves Carla vagy Galina! (Elnézést, nem kérdeztem meg, melyik neveden szólíthatlak).
Köszönöm a családállítós levelet, és magát a családállítást is. Igazán tartalmas napom volt szombaton, sok képviseletet kaptam és egytől-egyik mind egy nagy ajándék volt számomra. Feri állítását külön köszönöm és hogy rejtetten csináltad, azt még inkább, mert így tényleg ki tudtuk kapcsolni az agyunkat és a Lélekmozgás szabadon szárnyalhatott. Mélységes tisztelet és Hála Neked, hogy ezt így be merted vállalni, hogy a saját családodat felállítsd. Ehhez már egy nagyfokú tudatossági szint szükséges. Én akkora ERŐT éreztem magamban, mikor Carla voltam, hogy az szinte leírhatatlan. Büszke lehetsz a gyökereidre kedves Carla, és így ezáltal Magadra is!!! Hosszú utat jártál be, de látszik, hogy beérett a termés:-). Gratulálok a munkádhoz, a teljesítményeidhez, a segítéseidhez az egész Lényedhez!!! Márciusban megyek a kreatív műhelybe, így hamarosan találkozunk! Addig is mosolygós, napsütéses napokat kívánok Neked! 

Szeretettel és öleléssel: Németh Timi

A heti nagy élményem a családállítás.
Ahogy Te mondod, egy csomó tantusz leesett. Persze még egy csomó dologgal nem vagyok tisztában, de nagyon örülök és hálás vagyok Neked, hogy lehetőségem van az életet egy másik megvilágításban látni. Ma már óriási értéknek tartom a családom minden tagját, mert tudom, hogy azért vannak, hogy tanítsanak engem és én választottam őket.  A meditáció alatt éreztem azt a fantasztikus erőt, ami a családban van, amikor egymás kezét fogta a több nemzedékkel ezelőtti,  a legkisebb 2 évessel  egy zárt kört alkotva.  Ennek a körnek a tagjai szeretetben vannak, biztonságban. Egy feladatom van csak meg kell értenem a működését. Óriási dolgot kaptam, becsülni és tisztelni tudom azokat a családtagjaimat, akiket eddig nem tartottam sokra, sőt fiatalabb koromban talán szégyelltem is. Anyám és Apám nem egy társadalmi osztályból valók. Anyám egyszerű 9 gyerekes családból származik és 16 éves kora óta a saját lábán áll. Apám pedig egy nagybirtokos nagymama leszármazottja, akit a budapesti polgári családjában német nevelőnő nevelt.Apám családjában nevelkedtem, és a nagynénik mindig lenézően és megvetően beszéltek anyámról. Ma már köszönöm neked, hogy ezt a kemény, nagyon szorgalmas, még ebben a korban is szép asszonyt anyámnak tudhatom.  A műhely és a családállítás óta tudom, hogy azon viselkedésformáim, amiken nem vagyok képes változtatni, nem saját jellemvonásom, hanem a tudatalattim megkötözöttségei. Ez a feladatom, hogy felismerjem, s akkor már “könnyű” változtatni rajta. Ma már biztosan tudom, hogy a segítségeddel eljutok oda, hogy amit akarok, azt meg is valósítsam. Bízzak és higgyek önmagamban. Felfejtsem talán még az ősökben lévő fájdalmak, félelmek és titkok fonalát, és szabad boldog ember lehessek, aki nem mellesleg igazi bölcs nagymamává válhat, aki segíteni tud oldani unokája szorongásait is. Tudom, hogy az út nagyon hosszú, de gyönyörködtető, s talán élmény lesz egy év múlva elolvasni ezt a levelet (mit is gondoltam akkor).

Hálásan köszönöm Neked: Judit

Drága Galina!
Képzeld az Állítás óta annyi munkám van, hogy nem győzöm. Nagyon beindult a teremtés.
Pár hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy úgy fogok vásárolni a boltban, hogy nem az árat nézem a cuccoknak! Nyugodt vagyok a pénzt illetően, a csekkek be vannak fizetve, van fèlretett és költőpénzem is.
Ez valami hihetetlen érzés, és ezt Neked köszönhetem- köszönöm!
Hálás vagyok Neked és a csoportnak is, Ti indítottatok el ezen az úton!
Sok szeretettel  Kata 
 
Kedves Carla!
Nagyon köszönöm a türelmedet, amit irányomban tanúsítottál! Az eredmény nem marad el, igyekszem csak az érzéseimre figyelni, és nagyszerű a változás! Végig aludtam az utat a buszon hazafelé (600 km) – ez máskor nemigen sikerül, és azóta is nagyon nyugodtan és sokkal többet alszom mint eddig! A fiam arról számolt be, hogy vasárnap este 8 óra tájt hirtelen  elálmosodott, ledőlt egy kicsit pihenni, és másnap reggel ébredt fel, nagyon pihenten!!!
Béke, ellazultság, derű van a lelkemben, és ugyanakkor hatalmas energia! Nagyon köszönöm!
Éva Erdélyből
 

Ha úgy érzed, valami elakadás van az életedben, ne habozz, gyere el egy családállításra, feltárjuk a problémát és közösen megoldjuk azt. Meglátod, csodákat tesz majd az életeddel! A  workshop részt vételi díj:  30.000 Ft. 

Aki szeretne részt venni időben jelentkezzen: info@carlagalli.com

Részvétel korlátozott létszámmal!

További információért és jelentkezésért kérjük regisztrálj az alábbi űrlap segítségével.