MAGAMRÓL

Fókuszban a személyiség

25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell!

Ki is valójában Carla Galli?

Író – Motivációs előadó – NLP Master Praktitioner (Neuro Lingvisztikus Programozás ) – Coach

Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.
A 90-es évek elején a parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként a témában írt könyveivel, valamint a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.

A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság egyik alapító tagja volt, részt vett Albert Ignatyenkó ukrán hipnotizőr és parafenomén magyarországi szerepléseinek megszervezésében is. Ezek az előadások indították arra Déri Jánost, hogy belekezdjen az említett parapszichológiát népszerűsítő TV műsor szerkesztésébe.
A ’90-es évek közepétől NLP Master Praktitioner.

Munkájának legfőbb része az Életviteli és Üzleti tanácsadás.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.

2006-tól család- és rendszerállítás módszereivel hatalmas sikereket ért el céges és privát területeken egyaránt.
2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így az itt szerzett tudást is alkalmazza bizonyos esetekben

2010-től rendszeresen tart stratégia, belső erőforrás és üzletviteli tanácsadást hazai és külföldi cégeknek egyaránt.
2013-ban indította el Carla Galli Master Coaching egyedi képzést.

A Master Code System (M.C.S) programja forradalmian új megközelítése a személyiség fejlesztésének. A kód lényege, a Kreatív Tudatunk (Creative Consciousness) fejlesztése, ébresztése. M.C.S  egy program, amely magába foglalja a Carla Galli által kidolgozott  vezetői hatékonyságot támogató ‘Kreatív vezetés workshop’-ot a ‘Kreatív Tudat önismereti/önfejlesztő műhelyt’, az  ‘Életvezetési tanácsadó Life Coach képzést’, a ‘Család és Rendszerdinamika moderátor képzést’,  valamint a ‘Junior Program-ot’.

Ahogy Én látom magam

Tanácsadói munkám gyors és hatékony, hatása hosszú távú. A jövő a jelenben végbemenő szellemi fejlődésen múlik, erre fókuszálok.

Munkásságom többéves gyakorlati tapasztalatra és nemzetközi alapokon nyugvó módszerekre épült.

A küldetésem az, hogy teljes elhivatottsággal, nemzetközi profizmussal segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását, valamint a szervezetek céljainak megvalósulását.

Két évtizedes szakmai tapasztalatomat mély elhivatottsággal állítom az emberek személyes fejlődésének szolgálatába. Teljes elhivatottsággal, a legmagasabb szinten segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását.

A képzéseim módszere, a sok éves gyakorlati tapasztalat, az  NLP, a coaching, az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Az Akkreditált Minősített képzéseim célja: a cégen belül változás management. A tréningeim és képzéseim hatékonnyá és eredményessé teszik a felső és közép vezetők munkáját, életét. Fókuszban az emberi erőforrás és a sikeres szervezet dinamikus fejlődése, a vezetők, beosztottak energia szintjének és hatékonyságának emelése áll.

Tudom, hogy a változás management célja a szervezet tagjainak fejlesztésével és együttműködésük javításával érhető el.

A foglalkozások során arra fokuszálok, hogy az ügyfél:

  • Jobban megértse ÖNMAGÁT
  • Önbizalma erősödjön
  • Jelenléte hangsúlyosabbá váljon
  • Jobban összpontosítson a saját pályájára, vállalkozásaira
  • Bevétele, jövedelme növekedjen
  • A gazdasági válságokat könnyedén túlélje
  • Az üzleti tevékenységét sikeressé tegye
  • Végső soron, elérje a céljait

Céges referenciák: http://www.carla-galli.com/csaladallitas-rendszerallitas-hellinger/velemenyek

Kijevben a kínai iskolában érettségiztem, így gyerekkoromtól szívtam magamba a keleti filozófia alapelveit. Az olaszosan csengő nevem is innen származik egyébként: az iskolában a kínai gyerekek nehezen tudták kiejteni a Karlikova Galinát, ezért lerövidítették és egyszerűen Carlanak szólítottak. Akkor még nem sejtettem, hogy egy másik országban egyszer majd éppen ezt a nevet fogom használni.

Így, amikor 1989-ben megjelent az első könyvem már Carla Galli néven publikáltam.

1979-ben az ELTE Bölcsészkarán diplomáztam, és közben folyton csak azt kérdezgettem magamtól: Ki vagyok? Honnan jövök? Hova megyek? Mi a küldetésem? Egyszerűbben szólva: mi dolgom az életben?

Az események ezután gyorsan követték egymást. Megalapítottam a Parakutatási Tudományos Társaságot, majd Albert Ignatyenko előadásai nyomán indítottunk el Déri Jánossal a Nulladik típusú találkozások című műsorunkat. Röviddel ez után megjelent harmadik könyvem, a Fiatalító Jóga, amely szintén Dr. Weninger Antal szakmai irányításával íródott. És így tovább. Egyre mélyebbre ástam magam a lélek rejtelmeiben és kutattam a problémáink gyökereit. Az élethez, a lélekhez, az önismerethez, önfejlesztéshez való viszonyom alapvetően megváltozott. 

http://www.carla-galli.com/konyveim

A ’90-es évek közepétől kezdtem gyakorolni NLP  technikákat, amikkel hihetetlen eredményeket tudtam elérni a személyiségfejlesztő illetve önismereti foglalkozások során. Addigra már annyi eszköz volt a tarsolyomban, hogy tudtam: bárkinek bármiben képes vagyok segíteni, és bármilyen kilátástalan helyzetre van megoldás, ha az illető egy kicsit is nyitott a fejlődésre.

Később ezeket a technikákat már szervezetek fejlesztésire is alkalmaztam. Jelenleg is a tevékenységeim egyik fő pillére a céges és személyi tanácsadás (coaching). A nézőpontváltás, az önismeret, az emocionális és szellemi intelligencia fejlesztése vált céges munkáim vezérfonalává. Azóta is ennek szellemében tartok önismereti tréningeket, műhelyeket, mind a civil, mind a vállalati szférában egyaránt.

2003-ban egy nemzetközi kongresszuson találkoztam először személyesen Bert Hellingerrel és a családállítás módszerével, amelynek hatékonysága döbbenetes volt. Ennek köszönhetően ismertem meg a morfogenetikus mező fogalmát, a csoportdinamikát, a családi kötéseket-kötődéseket fontosságát és a családi törvények működését.

2008-ban a hipnózis került az érdeklődésem középpontjába, ezért e témakörben kezdtem tanulmányokat folytatni, amiből sikeresen levizsgáztam, így az NGH Certified Hypnotist címet is viselem. Ezt a tudást azóta is alkalmazom a magán és az üzleti szférában egyaránt.

Az elmúlt néhány év során ( 2010-ban ) elindítottam egyedi TANÁCSADÓ-COACH KÉPZÉST  http://coachkepzes.carlagalli.com/

és  a  KREATÍV TUDATOSSÁG ÖNISMERETI MŰHELYT. 

http://www.carla-galli.com/kreativ-tudatossag