MAGAMRÓL

Fókuszban a személyiség

25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell.

Ki is valójában Carla Galli?

Író – Motivációs előadó – NLP Master Praktitioner – Coach

Egy Fiú és egy Lány anyukája.
1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.
Már a 90-es évek elején élő parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként szerepelt a témában írt könyveivel és a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.

A Magyar Para – Kutatási Tudományos Társaság egyik alapító tagja volt, és részt vett Albert Ignatyenkó ukrán hipnotizőr és parafenomén magyarországi szerepléseinek megszervezésében is. Ezek az előadások indították arra Déri Jánost, hogy belekezdjen a parapszichológiát népszerűsítő TV műsor szerkesztésébe.
A ’90-es évek közepétől NLP Master Praktitioner.

A munkájának legfőbb része az Életviteli és Üzleti tanácsadás.
Hat önismereti könyv, meditációs CD-k és számos cikk írója.

2006-tól Család és Rendszerállítás módszereivel számos sikert ért el a céges és a privát területeken egyaránt.
2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így annak a tudását is alkalmazza a magán és az üzleti szférában.
2010 – óta rendszeresen tart stratégia, belső erőforrás, üzletviteli tanácsadást számos külföldi cégnek is.
2013-ban elindította Carla Galli Master Coaching egyedi képzést.

A Master Code System (M.C.S) programja forradalmian új megközelítése a személyiség fejlesztésének. A kód lényege, a Kreatív Tudatunk (Creative Consciousness) fejlesztése, ébresztése. M.C.S  egy program, mely magába foglalja a Carla Galli által kidolgozott  vezetői hatékonyságot támogató  ‘Kreatív vezetés workshop’-ot a ‘Kreatív Tudat önismereti/önfejlesztő műhelyt’, az  ‘Életvezetési tanácsadó Life Coach képzést’, a ‘Család és Rendszerdinamika moderátor képzést’,  valamint a ‘Junior Program-ot’.

 

Ahogy Én látom magam.

Tanácsadói munkám gyors és hatékony,hatása hosszú távú. A jövö a jelenben végbemenő szellemi fejlődésen múlik,erre fókuszálok.

Munkásságom többéves gyakorlati tapasztalatra és nemzetközi alapokon nyugvó módszerekre épült

A küldetésem az, hogy teljes elhivatottsággal, nemzetközi profizmussal segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását, valamint a szervezetek céljainak megvalósulását.

Tanácsadói munkám gyors és hatékony, hatása hosszú távú. A jövő a jelenben végbemenő szellemi fejlődésen múlik, erre fókuszálok.

Két évtizedes szakmai tapasztalatomat mély elhivatottsággal állítom az emberek személyes fejlődésének szolgálatába. Teljes elhivatottsággal, a legmagasabb szinten segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását.

A képzéseim módszere, a sok éves gyakorlati tapasztalatok, az  NLP, a coaching, az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányok alapján jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Az Akkreditált Minősített képzéseim célja: cégen belül változás management. A tréningeim és képzéseim hatékonnyá és eredményessé teszik a felső és közép vezetők munkáját, életét. Fókuszban az emberi erőforrás és a sikeres szervezet dinamikus fejlődése, a vezetők, beosztottak energia szintjének és hatékonyságának emelése.

Tudom, hogy a változás management célját a szervezet tagjainak fejlesztésével és együttműködésük javításával érhető el.

A foglalkozások forán arra fokuszálok, hogy az ügyfél:

  • Jobban megértse ÖNMAGÁT
  • Önbizalma erősödjön
  • Jelenléte hangsúlyosabbá váljon
  • Jobban összpontosítson a saját pályájára, vállalkozásaira
  • Bevétele, jövedelme növekedjen
  • A gazdasági válságokat könnyedén túlélje
  • Az üzleti tevékenységét sikeressé tegye
  • Végső soron, elérje a céljait

Céges referenciák: http://www.carla-galli.com/csaladallitas-rendszerallitas-hellinger/velemenyek

 

Kijevben a kínai iskolában érettségiztem, így gyerekkoromtól szívtam magamba a keleti filozófia alapelveit. Az olaszosan csengő nevem is innen származik egyébként: az iskolában a kínai gyerekek nehezen tudták kiejteni a Karlikova Galinát, ezért lerövidítették és egyszerűen Carlanak szólítottak. Akkor még nem sejtettem, hogy egy másik országban egyszer majd éppen ezt a nevet fogom használni.

Így, amikor 1989-ben megjelent az első könyvem már Carla Galli néven publikáltam.

1979-ben az ELTE Bölcsészkarán diplomáztam, és közben folyton csak azt kérdezgettem magamtól: Ki vagyok? Honnan jövök? Hova megyek? Mi a küldetésem? Egyszerűbben szólva: mi dolgom az életben?

Az események ezután gyorsan követték egymást. Megalapítottam a Parakutatási Tudományos Társaságot, majd Albert Ignatyenko előadásai nyomán indítottunk el Déri Jánossal a Nulladik típusú találkozások című műsorunkat. Röviddel ez után megjelent harmadik könyvem, a Fiatalító Jóga, amely szintén Dr. Weninger Antal szakmai irányításával íródott. És így tovább. Egyre mélyebbre ástam magam a lélek rejtelmeiben és kutattam a problémáink gyökereit. Az élethez, a lélekhez, az önismerethez, önfejlesztéshez való viszonyom alapvetően megváltozott. 

http://www.carla-galli.com/konyveim

A ’90-es évek közepétől kezdtem gyakorolni NLP  technikákat, amikkel hihetetlen eredményeket tudtam elérni a személyiségfejlesztő illetve önismereti foglalkozások során. Addigra már annyi eszköz volt a tarsolyomban, hogy tudtam: bárkinek bármiben képes vagyok segíteni, és bármilyen kilátástalan helyzetre van megoldás, ha az illető egy kicsit is nyitott a fejlődésre.

Később ezeket a technikákat már szervezetek fejlesztésire is alkalmaztam, komoly sikerekkel. Jelenleg is a tevékenységeim egyik fő pillére a céges és személyi tanácsadás (coaching). A nézőpontváltás, az önismeret, az emocionális és szellemi intelligencia fejlesztése vált céges munkáim vezérfonalává. Azóta is ennek szellemében tartok önismereti tréningeket, műhelyeket, mind a civil, mind a vállalati szférában egyaránt.

2003-ban egy nemzetközi kongresszuson találkoztam először személyesen Bert Hellingerrel és a családállítás módszerével, amelynek hatékonysága döbbenetes volt. Ennek köszönhetően ismertem meg a morfogenetikus mező fogalmát, a csoportdinamikát, a családi kötéseket-kötődéseket fontosságát és a családi törvények működését.

2008-ban a hipnózis került az érdeklődésem középpontjába, ezért e témakörben kezdtem tanulmányokat folytatni, amiből sikeresen levizsgáztam, így az NGH Certified Hypnotist címet is viselem. Ezt a tudást azóta is alkalmazom a magán és az üzleti szférában egyaránt.

Az elmúlt néhány év során ( 2010-ban ) elindítottam általam létrehozott egyedi TANÁCSADÓ-COACH KÉPZÉST  http://coachkepzes.carlagalli.com/

és  a  KREATÍV TUDATOSSÁG ÖNISMERETI MŰHELY. 

http://www.carla-galli.com/kreativ-tudatossag

A Műhely módszere, a sok éves gyakorlati tapasztalatok, az  NLP, a coaching, az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányok alapján jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Sok szempontból a módszer támaszkodik a Carl Gustav Jung gondolataira, a német filozófus Martin Heidegger (“Lét és idő”), a Bert Hellinger munkásságára, az NLP, és a keleti filozófiára ( Lao-ce, Krishnamurti, Sri Nisargadatta Maharaj, Maharishi Mahesh Yogi, Ramana Maharshi, stb).

Ez a világszemlélet, az önmagunkkal és másokkal való kapcsolatépítés  módszere, lehetővé teszi, hogy megtaláljuk és fejlesztjük a végtelen lehetőségeinket, s ez által változtassuk és alkossuk ennek megfelelő világszemléletet.  Az a világ, amelyben az inspiráló célok megvalósulnak, ahol a kapcsolatok az őszinteség, a bizalomra és a 100 % felelősségvállalásra épülnek, ahol az emberek rendelkeznek  választás szabadsággal és a saját életük teremtőjévé válnak.

A mottóm:

Ismerd a gondolataidat, mert azok szabják meg szavaidat,
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,
Figyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,
Változtasd meg a szokásaidat, mert azok szabják meg jellemedet,
és légy tudatában a jellemednek, mert ez szabja meg sorsodat.